Tartalom átvétel ORIGO
ORIGO címkék - olajipar
Frissítve: 12 óra 45 perc

Gigaberuházást jelentett be a Mol

2018, szeptember 12 - 14:06
Nagy horderejű megállapodást kötött a Mol-csoport a német ThyssenKrupp AG-val, amelynek keretében - jelentős állami támogatást is felhasználva - egy poliol-gyártó üzem létesül Tiszaújvárosban.
Kategóriák: Energiaválság

Cáfolják az Aramco részvénykibocsátásának lefújását

2018, augusztus 23 - 10:33
A szaúdi energiaügyi miniszter cáfolta azokat az értesüléseket, hogy lefújták a Saudi Aramco szaúdi állami olajtársaság részvénykibocsátását.
Kategóriák: Energiaválság

A Mol a közösségi közlekedésben erősít

2018, július 31 - 10:44
A Mol többségi részesedést vásárol az ITK Holding Zrt.-ben, amelynek fő tevékenysége a közösségi közlekedésben részt vevő autóbuszok üzemeltetése és karbantartása - tájékoztatta az MTI-t az olajipari vállalat.
Kategóriák: Energiaválság

Mégsem valósul meg minden idők legnagyobb tőzsdei ügylete?

2018, július 9 - 11:18
Egyre nőnek a kétségek, hogy megvalósul-e az a hatalmas részvénykibocsátás, amelynek során a szaúd-arábiai olajóriás, a Saudi Aramco részvényeit lehetett volna lejegyezni. Pedig ez lett volna minden idők legnagyobb tőzsdei tranzakciója.
Kategóriák: Energiaválság

Minden idők legnagyobb részvénykibocsátása készül

2018, június 8 - 18:59
A londoni értéktőzsde, a London Stock Exchange (LSI) képes volt módosítani a szabályain és új kereskedési kategóriát hozott létre. Mindezt vélhetően csak azért, hogy náluk vezessék be a tőzsdére a szaúd-arábiai Aramco állami olajvállalatot, amely minden idők eddigi legnagyobb részvénykibocsátására készül.
Kategóriák: Energiaválság