Tartalom átvétel ORIGO
ORIGO címkék - környezettudatosság
Frissítve: 13 óra 1 perc

Új megoldások szükségesek a környezettudatossághoz

2018, július 6 - 22:30
Fenntarthatósági programjaiban a K&H Bank útjára indított olyan kezdeményezéseket, amelyek a jövő generációjának munkavállalását, fejlődését, vállalkozói ambícióit építi és segít a bolygó élhetőségét fenntartani.
Kategóriák: Klímaváltozás

Nincs tengerünk, ez mégsem akadály, hogy üzletet csináljunk belőle

2018, július 3 - 15:53
Tóth Mónika és Szomolányi Szandra régóta törekszik arra, hogy környezettudatosan éljen. Utazásaik során jöttek rá, hogy mekkora probléma az óceánok élővilágában a műanyagszennyezés. Elhatározták: olyan női fürdőruhákat fognak készíteni, amelyeknek újrahasznosított műanyag lesz az alapanyaga. Cikkünk végén szavazzon, hogy Ön vásárolna-e ilyen fürdőruhát!
Kategóriák: Klímaváltozás

Legyen cége társadalomtudatos, és a vevől meghálálják

2018, június 5 - 11:08
Amennyiben két olyan cég közül kell választani, amely a vevő szempontjából ugyanolyan kényelmes és ugyanolyan minőséget nyújt, akkor a kettő közül azt fogja választani, amelyik társadalmi elkötelezettséget és szerepvállalást is nyújt.
Kategóriák: Klímaváltozás

Zöld szülő, zöld gyerek - Így neveld környezettudatossá a gyereked!

2018, június 4 - 20:19
Mint a nevelés minden területén, a környezettudatos szemlélet kialakításában is elsődleges szempont a példamutatás. Papolhat az ember klímaváltozásról meg szennyezett levegőről, ha közben több kilónyi szemetet termel a nap során, folyamatosan kényszervásárlásokkal tölti az idejét, vagy mindenhová autóval jár. Tudatosítanunk kell magunkban, hogy a jó és a rossz példa egyaránt ragadós. Így aztán nincs más választásunk, nekünk magunknak kell megmutatnunk azokat a megoldásokat, amelyekkel tovább életben tartható a bolygó.
Kategóriák: Klímaváltozás

Környezettudatos márkáktól vásárolj!

2018, május 22 - 15:49
Marha kellemetlen leírni, de az én ökológiai lábnyomom bizony pofátlanul nagy. Nem számszerűsíteném, de lenne mit tanulnom a "biotyúkoktól" - ahogy az én nem éppen finomkodó barátnőm nevezi a környezetvédelem fontosságát fennhangon hirdető hölgyeket.
Kategóriák: Klímaváltozás

Környezettudatossági hét a Budakeszi Vadasparkban

2018, március 20 - 14:02
A társadalmi felelősségvállalás jegyében Környezettudatossági hetet tart március 29. és 31. között a Budakeszi Vadaspark - mondta el Szabó Péter, a park igazgatója az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.
Kategóriák: Klímaváltozás

Ehető csomagolóanyagot akarnak gyártani tengeri algából

2018, március 17 - 12:18
Északi-tengeri algából akarnak csomagolóanyagot gyártani elvihető éttermi fogásokhoz német kutatók.
Kategóriák: Klímaváltozás